Beleef de Bommelerwaard van grote hoogte

Hoogtepunt van de BoelevaArt 2019 is het Ballonnenfestival dat plaatsvindt op het aangrenzende weiland. Ruim 20 ballonnen verkiezen vanaf ca. 18.00 uur het luchtruim. De hoeveelheid ballonnen zorgen voor een fantastisch schouwspel, dat vanaf het terras prachtig gevolgd kan worden. De toeschouwers kunnen de ballonnen via een live-stream volgen en ondertussen genieten van een night-glow-show

Ballonvaren voor iedereen

Een ballonvaart is een uniek cadeau voor uw medewerk(st)ers en/of zakelijke relaties.  Speciaal voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid aan om een ballon exclusief te huren (6, 8, 10, 12, 14 of zelfs 19 personen). Hiervoor hebben wij 2 arrangementen samengesteld.

Bedrijven-pakket | On Air
*
Uw bedrijfslogo op de ballonmand.
* Vermelding van uw bedrijfslogo + link op de website.
* Kaasplankje tijdens de ballonvaart.
* Min. 4 personen.
Prijs per persoon € 175,-

Bedrijven-pakket |  VIP Boelevaart
* VIP ontvangst genodigden terras & tent.
* Onbeperkt food & drinks voor uw gasten.
* Kaasplankje tijdens de ballonvaart.
* Uw gasten front-row bij de opening van het ballonnenfestival.
* Uw bedrijfslogo op de ballonmand  en bij het VIP-terras.                * Vermelding van uw bedrijfslogo + link op de website.                      * Gratis parkeerkaart voor uw gasten.
* Persoonlijke ontvangst en begeleiding.
* Min. 4 personen.
Prijs per persoon € 199,-

Particulieren
Het is ook mogelijk om als particulier deel te nemen aan de ballonvaart. Ervaar de Bommelerwaard vanaf grote hoogte samen met uw partner, vriend(in), buurman, oom, tante.. etc.
Prijs per persoon €  160,-